1. Hvad er din største succes i privat- og arbejdsliv?
Privat er mine 3 ubeskrivelige børn det største. De unger er kæmpeseje og jeg er vildt stolt af dem! Lige som jeg tænker, at nu er jeg verdensmester i den disciplin, som deres alder kræver, bliver de ældre og ting skal tackles på en ny måde. At være mor er det mest afgørende i mit liv og det, der har udviklet mig mest gennem årene. Arbejdsmæssigt er det største, at jeg har været med til at hjælpe tusindvis af mennesker, guidet dem tilbage på arbejdsmarkedet, tændt et håb og hjulpet dem til at se deres eget potentiale og egen styrke.

2. Hvad er det vigtigste for dig i et job?
At det har et formål. At det er større end mig. At det gør en reel forskel. At jeg elsker det, som jeg laver. At det ikke er et job, men et kald. Noget jeg bliver nødt til at gøre. Noget jeg ville gøre selvom jeg ikke tjente penge. Motivationen er aldrig penge, men derimod muligheden for at skabe nyt og bedre sammen med andre mennesker. Det får jeg SÅ meget energi og glæde ud af. Jeg ser ikke et job i en traditionel forstand og det flyder sammen med mit privatliv og de mennesker, jeg kender. Det er min hobby, min passion og mit livsformål.

3. Hvordan er en god arbejdsdag for dig?
At gøre en forskel – når jeg taler med en person, som vi har hjulpet, så bliver jeg så rørt hver eneste gang. Når mine medarbejdere er glade for ægte glæde smitter. Når en ny idé får vinger. Når jeg oplever opbakning til tiltag og når der ikke er begrænsende tanker hos andre – det er jeg virkelig dårlig til! Når jeg samarbejder med andre og vi løfter hinanden. Når jeg ikke kører for mange kilometer, for det er ikke godt for kroppen. Når jeg møder mange nye mennesker, som tilfører nyt og som udfordrer status quo, ligesom jeg.

4. Har du haft en oplevelse, som du egentlig gerne ville have været foruden, men som resulterede i noget positivt set i bagspejlet?
Min kæreste tog sit eget liv i 2017. Det har ændret mit liv fundamentalt. Jeg vidste ikke, at hvor dårligt han havde det. Jeg kendte ikke til alle hans problemer, hans sind og hans spillemisbrug før han døde. Sådan et chok kræver lang tids bearbejdning og jeg arbejder stadig med det og er stadig berørt af det. Til gengæld fik det mig til at forstå, at vi kun har ét liv og at hvis vi brænder for noget, men ikke handler på det, eller er et sted, hvor vi ikke gør det, der gør os lykkelige, så er der kun én, der kan ændre det – og det er dig selv. Oplevelsen har gjort, at det er blevet endnu vigtigere for mig at hjælpe andre mennesker. Vejen for mig er at hjælpe mennesker tilbage i job, så flest mulige kan være en del af fællesskabet og føle, at de bidrager. Oplevelsen har også lært mig om skam og sygdom og at vi ikke skal føle os skyldige over at have brug for hjælp i en periode af vores liv. Og vi skal være klar til at gribe dem, der falder og hjælpe dem op igen. Før det er for sent.

5. Hvem er en hverdagens helt for dig, som fortjener credit og/eller er en person, som har betydet meget for din karriere, som du gerne vil takke?
Mine helte er de personer, som i perioder finder livet svært og meningsløst under livskriser og livsændringer, men som alligevel tager det næste lille bitte skridt og på et tidspunkt kommer styrket tilbage til livet. De mennesker beundrer jeg vanvittigt. Vi har alle sammen oplevet noget i vores liv, som giver os dybde og livskloghed og jeg ønsker, at flere deler de oplevelser, fordi det skaber dybde og forbindelse. Det bringer os tættere sammen, når vi tør åbne op og hjælper andre. Vi hjælper ikke ved at tie.

6. Hvad er dit yndlingscitat eller det bedste råd du har fået?
Jeg læser et hav af bøger og har mange citater, som jeg elsker og samler på.
For tiden er jeg særlig glad for disse:
-“The distance between dreams and reality is called action”.
-“Better an Oops than a What if”
-“Five types of people you want to surround yourself with: the inspired, the passionate, the motivated, the grateful and the open minded.”
-“I am human, and, yeah, I have very bad days”, Charlize Theron

7. Hvad kan vi gøre for at forbedre vores arbejdsmarked?
-Mere fællesskab og inklusion.
-Mindre angst og mere nysgerrighed for det ukendte.
-Mere viden og forståelse for hvad fremtiden bringer.
-Mere synergi og mindre silotænkning.
-Mindre fordømmelse og færre negative udtalelser.
-Flere udviklende relationer.
-Større tro på menneskers potentiale.
-Mere respekt og anerkendelse af hinanden.
-Mere forebyggelse.

8. Hvad elsker du ved Danmark og/eller danskere?
-At vi har et fantastisk velfærdssamfund.
-En stor ærlighed, varme og styrken til at dele.
-En skøn ironi.
-At vi er agile, fordi vi er små. At vi bidrager med store ting i verden.
-Hygge.
-Jeg rejser meget og jeg bliver stolt af at bo i Danmark, når jeg oplever andre nationer. Vi har stadig områder, hvor vi kan udvikle Danmark og det tager jeg også med mig, når jeg bliver inspireret andre steder. Vi kan noget særligt og jeg tror på, at vi kan genfinde fællesskabet med hinanden og gøre Danmark til et endnu bedre land at bo i.

9. Har du ”mig tid”, hvad gør du for at oplade og hvornår er du lykkeligst?
Som mor til 3 børn og en 50+ timers arbejdsuge er ”mig tid” lidt anderledes end den gængse opdeling af privat- og arbejdsliv. ”Mig tid” er også arbejdstid, fordi jeg elsker, hvad jeg laver. Jeg elsker blandt andet at skrive i hånden i smukke notesbøger. Det giver mig ro og nye ideer og tanker, som er vigtigt for mit arbejde og min egen udvikling. Det oplader mig at rejse med mine børn, at være sammen med dejlige mennesker og at skrive et blogindlæg. At få lov til at være nysgerrig, undersøge og lære mere – sådan er jeg lykkeligst.

10. Hvad vil du gerne huskes for?
Som en katalysator for Danmarks arbejdsmarked, der gjorde en forskel i mange menneskers liv og som løftede vores arbejdsmarked og fik flere med indenfor.

Facebook
LinkedIn

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk