Om os

Come-Back – Vejen frem

Vi er en beskæftigelses- og sundhedsfaglig virksomhed, som er specialiseret i afklaring, vejledning og  opkvalificering af borgere, der ikke indgår på arbejdsmarkedet af forskellige årsager. Vi varetager opgaver både før, under og efter sygdomsforløbet. Vores ydelser spænder over skræddersyede forløb, rådgivning, behandling og træning, til både offentlige instanser og private virksomheder. Det gælder alt fra stærk stress til fysiske problemstillinger.

Vores medarbejderstab består af idrætsfysiologer, socialrådgivere, coaches og fysioterapeuter. Alle besidder stor faglig og personlig interesse i at hjælpe mennesker til et godt og produktivt liv på det danske arbejdsmarked.

Vi kombinerer sundhedsfaglige og beskæftigelsesfaglige metoder til at rykke ved menneskers arbejdsmarkedsperspektiv og har de seneste 13 år haft markant succes med at bringe unge, sygemeldte og udsatte grupper ind på arbejdsmarkedet over hele landet.

Ejerforhold

Come-Back ApS er ejet af direktør og fysioterapeut Mette Stryhn. Firmaet blev etableret i 2007. Come-Back rådgives af nogle af Danmarks førende erhvervsfolk, således at vi altid følger tidens udvikling og tendenser.