Medarbejdere

- empatiske ildsjæle, der brænder for at hjælpe mennesker i beskæftigelse

Alle medarbejderne hos Come-Back brænder oprigtigt for at hjælpe mennesker til at trives i beskæftigelse.

Vi er alle optaget af at møde det enkelte individ med at overkomme præcis de barrierer vedkommende møder. Vi mødes gerne i borgerens eget hjem og bruger aktivt naturen som terapirum. Hvilket vi skaber gode resultater med.

Vores medarbejdere har forskellig faglig baggrund. Vi har bl.a. psykologer, idrætsfysiologer, fysioterapeuter og socialrådgivere ansat. Vi har altid en tværfaglig tilgang - og de fleste af vores medarbejdere har videreuddannet sig fx indenfor stresscoaching.

Flere af vores medarbejdere er selv kommet stærkere tilbage til arbejdsmarkedet efter at have haft sygdom inde på livet - og det giver den enkelte medarbejder, og Come-Back som helhed, en unik position for at møde hver enkelt menneske med omsorg og empati.

Metthe Stryhn 1

Metthe Stryhn

CEO & Stifter af Come-Back

MS@come-back.dk | +45 2810 8053

Metthe er administrerende direktør for Come-Back. Hun stiftede Come-Back i 2007 og er idé-kvinden bag det evidensbaserede Inducas. Hun er en ildsjæl, der brænder oprigtigt for at få hver enkelt menneske i job. Hun er stor fortaler for at målrette løsninger på individniveau og har skabt Come-Back mhp. at gøre det enkelte menneske i stand til at overkomme de udfordringer, der gør det svært at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Udenfor arbejdspladsen har hun også mange talenter og passioner – og er bl.a. en spirende billedkunstner

Kasper Hagenau Eidorff

Kasper Hagenau Eidorff

Områdechef, Fyn & Jylland

Kasper@come-back.dk | +45 2217 2144

Kasper er områdechef for Fyn og Jylland med ansvar for alt fra salgsproces til implementering og har hele sin karriere arbejdet med at få borgere bæredygtigt tilbage i beskæftigelse. Det første år som konsulent og herefter som områdeleder og senest i 2017 som projektansvarlig for "flere unge i uddannelse". Han brænder for at få sine medarbejdere til at lykkes med opgaven og sikre rammen til succes i samarbejdet mellem borger, jobcenter og virksomhed. Som person er han en udbredt teamplayer, er nysgerrig og går gerne nye veje – men holder sig altid målet for øje: At hjælpe flere i job og uddannelse.

Maria Højer Nannberg

Maria Højer Nannberg

Områdechef, Sjælland

Maria@come-back.dk |+45 2248 3940

Maria er områdechef for Sjælland og har lang erfaring fra det offentlige system bl.a. som sagsbehandler og tværfaglig koordinator. Hun har en kandidatuddannelse i læring og organisationsudvikling og brænder for at sikre tværfagligt samarbejde og for at inddrage det enkelte menneske i sin egen sag. Respekt for det enkelte menneske går igen hos Maria – både i hendes tilgang til medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere. I fritiden kobler Maria gerne af med lange gåture i naturen med sin hund.

 

Fotograf på vej

Stine Jensen

Chefsekretær

SJ@come-back.dk | +45 2893 6104

Stine er Come-Backs administrative ildsjæl og den, der får tandhjulene i til at dreje rundt. Hun sørger for at nye medarbejdere kommer godt ombord og for at løn og fakturaer bliver betalt til tiden. Stine er ledelsens højre hånd og har været med i Come-Back siden starten. Hun har selv en sundhedsfaglig baggrund og er meget engageret i Come-Back. Hun er meget socialt anlagt – og sætter stor pris på tid med sin familie og venner.

Torsten Balslev

Torsten Balslev

Fastholdelseskonsulent

Torsten@come-back.dk | +45 2567 0717

Torsten er fastholdelseskonsulent og arbejder primært med medarbejdere og borgere i Furesø kommune. Han har 15 års erfaring fra beskæftigelsesområdet og arbejder især med stresscoaching – både forebyggende og når skaden er sket. Han er socialt engageret og brænder især for at hjælpe medarbejdere i de lavest lønnede fag til et bedre arbejdsliv. Han arbejder meget med teamsamarbejde og konflikthåndtering. Både på arbejdet og privat gør Torsten stor brug af humor og han er Come-Backs egen versesmed, som man kan være sikker på har en sang i ærmet til festlige lejligheder.

Lene Bloch Jensen

Lene Bloch Jensen

Sundhedsmentor

Lene@come-back.dk | +45 2445 0443

Lene arbejder som sundhedsmentor, særligt i samarbejde med private virksomheder på Sjælland. Lene er certificeret specialist i stress og mental sundhed, certificeret psykisk førstehjælper samt positiv psykologi vejleder og har 18 års erfaring med HR fra private virksomheder. For Lene er empati, håb, gensidig respekt og balance nøgleord, og hun har stor fokus på den forebyggende og støttende indsats. Lene har erfaring med - og unikke forudsætninger for - at forebygge stress. Og med at hjælpe medarbejdere igennem og tilbage fra en stress-sygemelding. Som Lene siger: ’Balance er også en kompetence’. Den balance tilstræber hun også selv som et stort familie- og naturmenneske.

Fotograf på vej

Camilla Schriver

Sundhedsmentor

Camilla@come-back.dk | +45 2625 2505

Camilla har en baggrund som socialrådgiver og arbejder som sundhedsmentor i Jylland og på Fyn. Camilla sætter stor ære i at være lyttende og imødekommende i sit arbejde med både unge, voksne og familier. Hun har stor erfaring med stresshåndtering, hvor hun tager afsæt i positiv psykologi. Camilla interesserer sig først og fremmest for, hvilke styrker det enkelte menneske besidder – og hvordan de kan bringes i bedst muligt i spil. Camilla har let til smil og beskrives af sine omgivelser som et ærligt og empatisk menneske.

Jacob Sørensen

Jacob Sørensen

Natur- og virksomhedskonsulent

Jacob@come-back.dk |+45 4217 4618

Jacob har gennem et langt arbejdsliv været i mange forskellige brancher. Det har givet ham en unik evne til at tale med alle uanset alder, baggrund og hvilke udfordringer livet har budt på. Han arbejder særligt med unge i Furesø og Ballerup, herunder mange unge, der aldrig har haft succes på en arbejdsplads. Hos Jacob møder de en rollemodel, der møder dem ligeværdigt i naturen, uanset hvor svære psykiske udfordringer de måtte bære rundt på. Mange af de unge omtaler senere Jacobs støtte som ’livreddende’. Jacob er et socialt, forstående og meget lidt dømmende menneske  med en privat omgangskreds, der spænder bredt.

Sara Spangsberg

Sara Spangsberg

Psykolog

Sara@come-back.dk

Sara er uddannet psykolog samt kostvejleder, stresscoach og NADA-akkupunktør. Sara arbejder primært med voksne i Furesø og på resten af Sjælland, der er ramt af stress, angst, depression, sorg og personlige kriser. Alle de tilstande vi kan komme ud for, når livet gør ondt. Sara arbejder især gerne med naturen som et helende rum og har en coachende tilgang. Sara betegnes nogengange som ’brugbart irriterende’ – hun bryder nemlig gerne med de normer og kasser, der kan stå i vejen for det bedste resultat.

Berit Madsen

Berit Madsen

Sundhedsmentor

berit@come-back.dk | +45 2134 9061

Berit er sundhedsmentor og har en lang række uddannelser bl.a. som ergo- og psykoterapeut, stresscoach og mindfulnessinstruktør. Hun arbejder primært med Ballerup kommune, hvor hun hjælper sygemeldte borgere og folk udenfor arbejdsmarkedet tilbage. Berit kender selv til stress, angst og depression og har derfor en forståelse og erfaring som hun gerne giver videre. Berit ser værdien i og støtter borgeren til at få en større selvindsigt, - og herved få nye handlemuligheder og mestringsstrategier for hverdagen. Berit elsker at være i naturen og samtaler gerne med borgeren under en gåtur i skoven.