Ledige stillinger

- vi søger flere ildsjæle, der brænder for beskæftigelse

Vi har løbende brug for nye kolleger i alle dele af Danmark.

Vi ansætter et bredt spektrum af social- og sundhedsfagligt personale. Vi har især brug for dig, der har kendskab og viden om beskæftigelsesområdet og brænder for aktivt, at rykke borgeren nærmere jobmarkedet eller afklaring. Hvis du har suppleret din faglighed med uddannelse indenfor stress hører vi særligt gerne fra dig!

Hos os får du mulighed for at bruge din faglighed aktivt. Vi arbejder evidensbaseret og lægger vores fokus der, hvor vi rykker! Du skal brænde for at bruge de tiltag, der rent faktisk gør en forskel hos den enkelte borger. Vi arbejder gerne i naturen eller mødes i borgerens eget hjem.

Selvstændighed, fleksibilitet og empati er nøglekompetencer som en del af Come-Back. Vores hovedsæde er i Odense, men du vil primært arbejde med borgere i dit eget område. Vi har brug for, at du selv tager ansvar, tilrettelægger dit eget arbejde og møder borgere i øjenhøjde. Du vil blive del af et fantastisk, ungt team, der kan og vil – gør og tør!

Come-Back er en dynamisk virksomhed i vækst. Alene indenfor det sidste halve år, har vi i Come-Back ansat to områdechefer og fire sundhedsmentorer, både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Hvis du gerne vil ligge øverst i bunken næste gang vi får flere ordrer, end vi er hænder til – så kontakt gerne Maria (Maria@come-back.dk | +45 2248 3940) eller Kasper (Kasper@come-back.dk | +45 2217 2144) og send os en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger
Socialrådgiver - Hele Danmark - Ansøgningsfrist 16. februar 2018
Socialrådgiver - 16. februar 2018