Come-Back er vejen til det gode arbejdsliv

Come-Back er en beskæftigelses- og sundhedsfaglig virksomhed, som er specialiseret i afklaring, vejledning og opkvalificering af borgere, der ikke indgår på arbejdsmarkedet af forskellige årsager. Vi varetager opgaver både før, under og efter sygdomsforløbet. Vores ydelser spænder over skræddersyede forløb, rådgivning, behandling og træning, til både offentlige instanser og private virksomheder. Det gælder alt fra stærk stress til fysiske problemstillinger.

Vores medarbejderstab består af socialrådgivere, fysioterapeuter, ergoterapeuter og stresscoaches, der har en sundhedsfaglig baggrund. Alle besidder stor faglig og personlig interesse i at hjælpe mennesker til et godt og produktivt liv på det danske arbejdsmarked.

Vi kombinerer sundhedsfaglige og beskæftigelsesfaglige metoder til at rykke ved menneskers arbejdsmarkedsperspektiv og har de seneste 13 år haft markant succes med at bringe unge, sygemeldte og udsatte grupper ind på arbejdsmarkedet over hele landet.

Come-Back er ejet af direktør og fysioterapeut Mette Stryhn, som etablerede firmaet i 2007. Come-Back rådgives af nogle af Danmarks førende erhvervsfolk, således at vi altid følger tidens udvikling og tendenser.

Den stigende tilgang af stressramte medarbejdere på det danske arbejdsmarked skyldes i høj grad, at vi i årevis har dyrket en virksomhedskultur, der nemt kan stresse. Hvis vi skal stressen til livs, er vi derfor nødt til at revidere vores syn på vores arbejde. Hos Come-Back arbejder vi derfor også ud fra forskellige vinkler – både ud fra medarbejdervinklen, lederens eller teamets. Man arbejder nemlig meget mere effektivt, når man er i balance. Og arbejder man mere bæredygtigt og i balance, giver det et positivt output.

Vores værdier

Come-Back Furesø Kommune

Tværfaglige metoder og flere års erfaring

Vores udgangspunkt er respekt for det enkelte menneske og individet er omdrejningspunkt. Tilbagevenden til arbejdsmarkedet er altid målet. Vi målretter aktiviteter individuelt efter behov og indsatsen. Vores metoder er baseret på tværfaglighed, hvor kernen er selv-efficacy, altså troen på, at et menneske kan ændre sig selv og sin situation med vægt på ressourcerne efter den enkeltes behov.

Kompetencer

Alle i Come-Back bidrager med forskellige afgørende kompetencer og erfaringsgrundlag og sikrer bredde og dybde. Nogle har været i branchen i mere end 10 år, mens andre er nye indenfor faget. Vores kompetencer strækker sig over almen sundhed, beskæftigelse, fysioterapi, mindfulness, udvikling, digitale medier, coaching, koordinering, projektledelse, kommunikation og skriftligt arbejde. Det er netop vores kompetencer og værdier, der giver os en særlig styrke som en tværfaglig virksomhed.